Alles wat je nog niet wist en nog moet weten over jouw kat.

Kattenblog

Proud to present … Lisa Cattrel

De vaste poezenklanten weten het al langer en de nieuwe poezenklanten merken het ook: de wachttijden voor een afspraak worden steeds langer.

Fijn is dit niet want als jouw diertje klitten heeft wil je het liefst zo snel mogelijk geholpen worden.

Daarom krijg ik vanaf 1 oktober op zaterdagnamiddag in het kattensalon hulp van Lisa Cattrel.

Lisa behaalde in 2022 haar diploma in het kat- en vachtvriendelijk trimmen en absolveerde haar praktijkstage bij Kattendons. Ze was met glans geslaagd!

Lisa stelt zich graag even voor:

Hi iedereen, 

 

mijn naam is Lisa Cattrel en al sinds meisje van 4 had ik thuis altijd diertjes. Als allereerste een kater en al snel volgden er kuikentjes met pasen, die dan als kip naar mijn opa in de kippenren gingen, een voliere met tal van kleine vogeltjes, een hond, nog meer katten, kittens van die katten,.. Laten we zeggen dat er altijd redenen waren om na school heel snel naar huis te willen gaan 😁

Ik ben van het idee dat iemand die een dier graag ziet en er alles voor doet een prachtig mens is.

Toen ik 6 jaar geleden het huis uitging en mijn eigen stekje had was het voor mij vanzelfsprekend dat er katten zouden zijn. Thuis komen in een leeg huis dat kan toch niet?! Dezelfde week adopteerde ik twee herplaatsers, twee ragdolls van 4 jaar, Shimmie en Baloe. En al heel snel was Nànou er. Zij is de reden waarom ik ben begonnen ben met mij te verdiepen in de vachtverzorging van de kat want ze heeft een heel lastige vacht. Ik wou zó heel graag zelf voor hun kunnen zorgen. De verplaatsing naar een salon maakte hen telkens heel angstig en deed mijn hart pijn. Ondertussen help ik tal van baasjes die net zoals ik het beste voor hun huisgenootje willen. Zien dat je een verschil maakt voor een dier is voor mij het mooiste dat er is.

Tot snel!


Liefs Lisa

Online boekingen in het kattensalon

Om de service voor jouw poezenvriend te vergemakkelijken zijn Lisa en ikzelf online boekbaar. 
Neem alvast hier een kijkje en boek jouw volgende afspraak:


https://calendly.com/kattendons