Alles wat je nog niet wist en nog moet weten over jouw kat.

Kattenblog

Mijn eerste blog

Mijn eerste blog valt toevallig op de verjaardag van mijn reeds lang gestorven mama. Ze  bracht mij de liefde voor dieren bij en dat men steeds goed voor ze moet zorgen. Zelf had ze een heleboel katten als ze jong was. Ze noemden allemaal “Pierke”, zo moest mijn oma maar één naam roepen en ze kwamen allemaal aangelopen. In de moeilijke vooroorlogse tijd waar voeding heel schaars was werd er toch goed voor de dieren gezorgd. Toen mama oud en bejaard was en ze door de ziekte van Alzheimer geveld in een bejaardenflat woonde zette ze steevast dagelijks haar eten voor de deur voor de “Pierkes” van de buurt. Ze leefde enkel nog met de herinneringen van haar jeugd, zoals bij vele Alzheimer patiënten het geval is.